Handelsbetingelser

Alle sessioner, kurser, online forløb og behandlinger laves af
Szoey Freya Sølvelind
Towards Self Ability – CVR-nummer 39716585
Ericaparken 65, 1. tv.
2820 Gentofte

Jeg kan kontaktes på: hello@zoeyjanuary.com eller +45 28 59 94 99

Om coaching

Coaching hos Zoey skal ikke erstatte professionel lægelig konsultation eller behandling. Forefindes der derfor alvorlige sundhedsbekymringer bør disse tages op med egen læge. Forinden påbegyndt behandling udfyldes journal, hvor det er vigtigt at du oplyser enhver sundhedsmæssig bekymringer. Beskrivelse af forløb, kurser, online forløb og resultater skal tages som vejledende. Jeg forsøger på bedst muligt måde at rådgive, støtte og hjælpe mod det ønskede mål.
Dog er deltagelse i ovenstående i sidste ende på eget ansvar

Forefindes tryk og stavefejl på hjemmesiden, værdsætter jeg meget hvis i kontakter mig omkring disse fejl, således de kan blive rettet hurtigst muligt. Hvis trykfejl findes, kan Rejsen til Sundhed ikke drages til ansvar for disse.

Coaching er på eget ansvar og Towards Self Ability kan ikke forsikre resultater eller holdes til ansvar som beskrevet i forløb, sessioner mv.

Bestilling af forløb / produkter / uddannelse:

Når du har lavet en bestilling hos Zoey Bjerre eller igennem Zoeyjanuary.com er ordren bindende og derved godkender du sidens handelsbetingelser. Du får mulighed for at rette eller slette de produkter du har lavt i din indkøbskurv, og derfor er bestillingen ikke bindende før du har trykket godkendt ordre, og ordren er betalt. Efter betalt ordre er denne bindende. Bestilling via mail og betaling via bankoverførsel bliver bekræftet direkte.

Ordrebekræftelse:

Efter godkendt ordre på zoeyjanuary.com modtager du en elektronisk ordrebekræftelse / faktura per mail. Heri finder du ordrenummer, navn, adresse, betalingsspecifikation, info om køb, pris og link til handelsbetingelser. Zoey Bjerre / Towards Self Ability bevarer en kopi af ordrebekræftelsen, men du opfordres selv til at beholde en kopi af ordren, hvis du fortryder købet og har indsigelser.

Priser og betaling:

Prisen for et forløb / et produkt er den/de pris(er), der på tidspunktet for din bestilling, er angivet på zoeyjanuary.com eller ved skriftlig aftale. Der tages forbehold for trykfejl

Priserne er angivet i DKK og er angivet eksl. moms. Prisen inkl. moms vises i kurv inden betaling. Du kan betale med bankoverførsel samt kortbetaling.

Towards Self Ability trækker beløbet på din konto, så snart bestilling er indgivet. Ved betaling med betalingskort sendes dine oplysninger direkte og SSL krypteret – Towards self ability opbevarer IKKE dine betalingsinformationer. Sessioner og forløb afholdes efter modtaget betaling.

Betalingsbetingelser:

Levering af online produkter sker enten via direkte download efter betaling, eller downloading fra Zoeyjanuary.com

Forløb, kurser mv. afholdes på de angivne tidspunkter. I tilfælde af ændringer bliver køber orienteret mindst 24 timer i forvejen. Hvis forløb, kuser mv. skulle blive aflyst, bliver beløbet for de resterende moduler tilbagebetalt. Ved BETA forløb kan det hænde, at der sker ændringer ift. datoer og tilføjelser til indhold. Hvis forløb bliver rykket mere end 30 dage, har du 14 dage til at fortryde dit køb, hvor du kan du vælge at annullere din deltagelse og få pengene udbetalt som rabatkode til andre forløb eller sessioner.

Har du tilmeldt dig et forløb som BETA deltager eller som FEEDBACK deltager har du fået forløbet til en reduceret pris, mod nogle forudaftalte vilkår og krav. Lever du ikke op til de aftalte krav, vil du blive pålagt at skulle betale fuld pris for forløbet.

Køb af sessioner er bindende. Du kan ændre din tid op til 24 timer inden din aftale. Efter endt session gives der ikke penge retur. Du er selv ansvarlig for at have en velfungerende internetforbindelse, hvis sessionen foregår online. Du kan aflyse din tid op til 48 timer til afholdelse. Fortryder du køb af session, skal denne skriftligt annulleres senest 14 dage indenfor bestilling. Ved brug af din fortrydelsesret vil der bliver trukket 15% for administrationsgebyr, samt 25% for moms.

Efter køb af session modtager du en mail fra Zoey Bjerre med mulige sessionstider. Når sessionstiden er fastsat er den bindende. Såfremt du ikke fremmøder fysik eller online inden for sessions første 15 minutter er Rejsen til Sundhed ikke forpligtet til at afholde sessionen. Du er selv ansvarlig for at have en velfungerende online eller telefon forbindelse, eller rettidigt fremmøde.

Såfremt du vælger ratebetaling vil du blive opkrævet et gebyr per betaling som dækker udgifter til udbyder samt administrationsomkostninger.

Har du tilmeldt dig og mangler din betaling, vil du efter de første 5 dage efter manglende betaling modtage første rykker. Herefter modtager du en rykker 10 dage efter første rykker, og tredje rykker 10 dage efter 3 rykker. Er din betaling ikke modtaget 10 dage efter denne rykker, vil sagen blive sendt til inkasso.

Moms udgør 25% og pålægges købssummen ved køb via shoppen eller via faktura gennem.

Alle rettigheder til forløb, sessioner samt digitale produkter tilhører Towards Self Ability.

Fortrydelsesret:

I henhold til “Lov om visse forbrugeraftaler § 18 stk. 2 jf. § 9 stk. 2 nr. 2a” er køb af lydfiler, videoer, uddannelse, sessioner og forløb ikke omfattet fortrydelsesretten.

Der er ikke fortrydelsesret på forløb, online forløb eller kurser. Vælger du ratebetaling, forpligter du dig til, at betale alle de resterende rater. Du er altid velkommen til, at overgive din plads til en anden ved fysiske forløb.  Er du tilmeldt på et BETA forløb, hvor du har gennemgået en udvælgesesproces og fået forløbet til reduceret pris, skal forløbet sælges videre til fuld pris, hvor differencen betales til Towards Self Ability. Pladsen kan ikke længere videreformidles 30 dage til opstart.

Ved online forløb kan pladsen ikke længere videreformidles, når du har modtaget materiale fra forløbet.

Ved sessioner gælder det, at skal sessionen rykkes, skal dette meldes indtil 48 timer før session. Herefter anses forløb som afholdt.

Hvis du eksempelvis har modtaget det bestilte den 10. i en måned beregnes fristen for din fortrydelsesret således, at du skal have afsendt meddelelse om, at du vil fortryde købet samt have tilbagesendt eller tilbagegivet det modtagne til Rejsen til Sundhed senest den 24. i samme måned.
Hvis 14 dages fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag, kan du vente med at fortryde til den følgende hverdag.

Ønske om ophør af kontrakt ved forløb & uddannelse

Klient kan til hver tid ønske at opsige kontrakt, i så fald klienten ønsker samarbejdets ophør, gør “Lov om visse forbrugeraftaler § 18 stk. 2 jf. § 9 stk. 2 nr. 2” sig gældende, og klienten vil være forpligtiget til at betale fuld pris for forløbet. Såfremt klienten har forpligtet sig til ratebetalingen, er klient forpligtet til at betale aftalte rater ud.

Szoey Freya Sølvelind & towards self ability kan til enhver tid opsige kontrakten med klienten. Her vil ophør af kontrakt ske øjeblikkeligt, og klient vil være påkrævet at betale op til løbende dato + 25% for moms.
Det vil sige, forløbet dagspris vil blive opregnet: eks. Forløb A varer 30 dage og koster 20.000 kr. Klient bliver opsagt på dag 14: 20.000 / 30 = 666,66 kr.

666,66 * 14 = 9333,33 kr.
+
20.000 / 125 * 25 = 4000 kr.

9333,33 kr. + 4000 = 13333,33

20000 – 13333,33 = 6666,67

Klient vil herfor blive betalt 6666,67 kr. tilbage af deres oprindelige investering – såfremt klient har valgt rater, er klienten forpligtiget til at betale op til de 13333,33 kr. som klienten er skyldig.

Personoplysninger:

Towards Self Ability er bekendt med persondataforordningen, som træder i kraft 25. maj 2018, og bestræber sig på at opbevare oplysninger på forsvarlig vis.

De oplysninger, som du giver til Towards Self Ability i forbindelse med dit køb via https:/zoeyjanuay.com (navn, adresse, telefonnummer, e-mail adresse osv.) samt oplysninger, som du i øvrigt måtte give til Rejsen til Sundhed, behandles fortroligt og bruges til at ekspedere din bestilling, til statistisk brug samt i forbindelse med anden kontakt med dig. Rejsen til Sundhed indhenter ikke oplysninger om dig fra andre steder.

Personoplysninger gemmes af https:/zoeyjanuay.com i en krypteret mappe, hvortil der ikke er offentlig adgang. Dine oplysninger opbevares i op til 6 år og alene i det omfang, det er lovligt. Ifølge persondataloven har du mulighed for indsigt i og berigtigelse af de personoplysninger, der vedrører dig. Du kan ligeledes gøre indsigelse mod yderligere behandling af dine personoplysninger.

Towards Self Ability opbevarer de oplysninger du giver i opskrivning til Nyhedsbrevet i Mailchimp.

Når du sender mig en mail, bekræfter du samtidig at jeg må beholde de informationer der er givet i mailen.

Jeg indsamler og opbevarer kun dine data i forbindelse med bestemte formål, det vil sige, for eksempel til at kunne følge op på dig som klient, eller til at sende dig nyhedsmail mv. Ved sign up bokse er det tydeliggjort, at når man giver sin emailadresse, skriver man sig samtidig op til mit nyhedsbrev eller kampagnelister. Man kan altid afmelde sig i bunden af alle vores nyhedsbreve.

Towards Self Ability benytter sig af dobbelt-opt in til sine nyhedsbreve, hvilket sikrer, at kun de personer som selv har skrevet sig op, lander i nyhedsbrevsliste. Du skal herfor bekræfte på mail, at du gerne vil modtage nyhedsbrevet, førend du får mails.

Towards Self Ability opbevarer emailadresserne indtil læseren selv afmelder sig nyhedsbrevet. Læseren kan til enhver tid afmelde sig nederst i alle nyhedsbreve.

Towards self ability opsamler desuden data gennem Google Analytics og Facebook Pixel, som vi bruger til markedsføring via Facebook adds og Google adds.

Du har altid ret til at få oplyst, hvilke informationer jeg har på dig. Du kan kontakte mig på hello@zoeyjanuary.com så sender jeg dine personlige oplysninger via e-mail. Du har ret til at anmode om at få dine personlige oplysninger rettet, hvis de er ukorrekte. Du har til enhver tid ret til at få slettet de personlige oplysninger, som vi benytter, undtagen i følgende situationer: Du har en uafklaret sag. Du har en åben bestilling, som endnu ikke er afsendt eller kun delvis afsendt. Du har et økonomisk mellemværende med os, uanset betalingsmåde. Du er under mistanke for at have eller har misbrugt vores serviceydelser inden for de sidste fire år.  Din gæld er videresolgt til tredjepart inden for de seneste tre år eller inden for et år for afdøde kunder. Hvis du har foretaget et køb, beholder vi dine personlige oplysninger i forbindelse med din transaktion af hensyn til bogføringsreglerne. Der kan være behov for, at vi opdaterer vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger. Den seneste udgave af vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger vil altid være tilgængelig på vores hjemmeside. Vi vil meddele alle vigtige ændringer i vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger, for eksempel ændringer af årsagerne til hvorfor vi anvender dine personlige oplysninger, hvem der er ansvarlig eller dine rettigheder.

Kreditkortoplysninger formidles via currame.com til PBS på en sikker og krypteret SSL forbindelse. Sælger har dermed ikke adgang til dine betalingskortoplysninger.

Cookies:

På zoeyjanuary.com bruger jeg cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. En cookie er en lille fil, som lagres på din egen computer. På ALLE hjemmesider, benyttes cookies, og derfor skal dette godkendes når du bruger denne hjemmeside. Denne cookie kan slettes lokalt på din computer.

Cookies anvendes til at føre statistik over antallet af brugere samt oplysninger om køn, alder, geografi og interesser på vores brugere for at tilpasse indhold og annoncering herefter.

På eget ansvar:

Du gøres  opmærksom på, at ansvaret for anvendelse af produkter, anbefalinger m.m alene påhviler brugeren. Vi anbefaler altid at du rådfører dig hos deres læge.

Towards Self Ability kan ikke tage specielle forholdsregler i forhold til modtagelse af mail – og du som køber holder ansvaret til at sørge for at bekræftelse og andet modtaget materiale per mail, ikke ender i din Spam mappe.

Aftaleændring:

Towards Self Ability har ret til, på et hvilken som helst tidspunkt, at foretage ændringer i gældende forretningsbetingelser med 30 dages varsel.

Rettigheder til Towards Self Ability:

Towards Self Ability ejer rettighederne til alt materiale, trykt eller digitalt, som forefindes her på siden, i downloads, i materiale udleveret med videre. Ved køb opnås brugsret til produkter og materiale til køber, men dette materiale må ikke gives videre. Produkter og materiale skal behandles fortroligt og må ikke udleveres eller videregives til tredjemand. Produkter og materiale må kun anvendes til eget brug. Produkter og materiale må ikke anvendes til andre formål end det, hvortil de er købt, herunder må de særligt ikke anvendes kommercielt i direkte eller indirekte konkurrence med Rejsen til Sundheds virksomhed. Såfremt materialet bliver brugt i uoverensstemmelse med forretningsbetingelserne, er Towards Self Ability berettiget til en bøde på 100.000 kroner per overtrædelse.

Uoverenstemmelser

Uoverensstemmelser mellem en køber og Towards Self Ability skal afgøres efter dansk ret ved Københavns byret som første instans.