Blog

Har du fundet din tribe – dine mennesker? Dem der får dig til at føle dig hjemme, og at du hører til?

Men stadig er der noget der mangler inde i dig?

En snært af alene-hed?

Det har jeg.

Jeg har fundet nogle, nogle har fulgt med hele rejsen, nogle har været rejsepartnere en stund ✈️
Nogle kommer for at blive for evigt, og andre…

Andre har jeg set ligesom planeter – de kommer ind i dit solsystem og hiver i dig med deres tyngde, deres gravity og ændrer din kurs forevigt – for at følge deres egen kredsløb ud af dit system igen. Og dér er du så, forevigt forandret, for evigt på ny kurs ?

Oplever du, at selvom du har fundet de her mennesker, de her planeter der faktisk hører til i DIT solsystem – at der altid er en følelse af at være alene – lige som jeg gør?

Denne dybe følelse af togetherness, evig support og støtte – kammeratskab og familiefølelse ?‍♀️ Som er SÅ stærk i det space vi har skabt… Samtidig med en dyb følelse af at være afskåret, ensom og anderledes. Selvom du har fundet dem, du er anderledes med? ❤️

Den følelse har boet i mig siden jeg var barn.

En indre følelse af, at aldrig passe ind, selv når jeg passer ind.

Den følelse, den ensomhed er min største ledetråd der binder mig sammen med mit purpose ?

Den følelse er nedarvet i mig, fra alle de hekse, alle de troldkvinder, de vølver og kloge koner, som kom før mig. Det er en gave og et kors at bære, at skulle gå en ubetrådt vej. At tænke anderledes end mængden, at kunne noget anderledes end mængden. At skille sig ud. Det er et kors du bærer, for at kunne gøre en forskel her i verden.

Den vej vi går har i mange århundrede været en meget ensom vej.

Vi er set op til, elsket, behøvet, og hadet på samme tid.

Vi skaber følelser og reflektioner i folk, der måske ikke var velkommne – fordi vi ser ting i dem, og ting i vores samfund, som andre ikke ser eller ikke tør at sige højt ?

Og du kan slet ikke holde dig tilbage.

Det sidder i dig, på dit ærme, helt ude foran hvor alle kan se det.

Du kan ikke holde din kæft, du kan ikke lade være med at bære det på trøjen – alt det du skal lyse med.

Du KAN IKKE LADE VÆRE med at dele dine tanker, også selvom du ved at de tanker kan få dig i ballade.

Fuck hvor har jeg siddet mange gange og tænkt “hvorfor kan jeg ikke bare holde min kæft. Hvorfor SKULLE jeg bare dele de ting – og se hvor det nu har fået mig hen.” og alligevel gør jeg det, gang på gang. For jeg har ikke andet valg – det er min mission at vække folk. Det er min opgave. Det er min gave. Det er mit lod. ??

Er du én af dem kender du måske også til, at føle dig anderledes end din familie. Du har måske oplevet at venner har valgt dig fra, når du er begyndt at stå soleklart i din mission og det du er her for.

Det kan være pisse hårdt.

Men kære du som går den ubetrådte vej. Det er dig, folk kommer til at følge efter, og dine skridt skaber nye veje – selvom det er hårdt at gå forrest.

Du er stærk  ❤️

 Husk det.

Leave a Comment: