Mange af de mennesker, som vælger at gå vejen af spirituel business gør det, fordi de har været igennem nogle udfordringer. Udfordringer og kampe er ofte med til at tvinge os til at kigge rigtig grundigt på vores liv og vores hverdag. Vores tilgang til vores tilværelse, og for rigtig mange ender det i en spirituel vækkelse. Fordi vi finder ud af, at der mangler noget. Der er et manglende led i vores forståelse af vores virkelighed. Og det led findes for nogle af os, i spiritualitet.

Lukkede du også ned for dig selv?

Når vi finder det manglende led er der mange af os som mærker, at vores liv forvandler sig fuldstændigt – det gjorde det i hvert fald for mig. Min spiritualitet var ligesom en ENORMT VIGTIG del af mig selv, jeg havde lukket ned for i årevis.

Samtidig med at jeg havde lukket ned for den del, havde jeg også lukket ned for min styrke og forsøgt at ignorere min sårbarhed. En proces der i stor grad handlede om frygt for at ikke passe ind. Så i mit forsøg på at passe ind, anerkendte jeg aldrig rigtigt hvem jeg var, hvad jeg mente, og forekom på mange mennesker som mærkelig og uautentisk.. Som i tillæg gjorde at jeg prøvede ENDNU hårdere på, at passe ind. Jeg var usikker, og cravede anerkendelse og kærlighed.

Det endte i et stresskollaps – og blev starten på min spirituelle udvikling

For mig blev det for meget. Jeg bøjede og bukkede mig for at passe ind, til at jeg ikke kunne bøje eller bukke mere, og jeg knækkede. Hvor end forfærdeligt den oplevelse var – var det dén oplevelse som gjorde at jeg vågnede. Jeg mærkede mig selv. Jeg fik kontakt til mig selv og min styrke igen – og igennem det hårde arbejde det var at bygge mig selv op igen, fik jeg kontakt til min spiritualitet.

Og da jeg fik fat i dén del vidste jeg, nu er jeg hjemme. Hele den holistiske og spirituelle verden åbnede døren for mig – ikke blot til noget større – men til mig selv. Jeg fandt ud af, at nu DENNE dør var åben, var alle døre åbne. Pludselig begyndte jeg at forvandle mig, jeg blev stærkere, mere selvsikker, gav færre shits over hvad andre tænkte om mig… For når du står stærkt i dig selv, når du har rødder på dit træ, når du ved hvad dine værdier er, og hvad du står for er – så kan folk i langt mindre grad påvirke dig.

Når du forandrer dig, vil der være folk der går

De folk vi omgiver os med er de folk, vi alligner med. Når vi tror at vi intet er værd, så vil vi tiltrække mennesker som afspejler den holdning. Når vi derimod begynder at blive stærkere, så vil de mennesker som ikke ønsker at se dig stærk, trække sig. Det er ét eksempel på, hvorfor folk begynder at falde fra, når du går ind i din personlige udvikling.

De mennesker du har omkring dig er ofte folk, du deler værdier med, holdninger med, og viber med.

Når du begynder at ændre dig, når du opgraderer din frekvens, så vil der naturligvis være mennesker som du ikke længere viber med på samme måde. Det betyder selvfølgelig ikke, at de er dårlige mennesker af den grund, det betyder heller ikke (altid) at de ikke ønsker dig alt det bedste. Men nogen gange så er det svært at vedvare et forhold med folk, som ikke ser verden på samme måde som du ser den – og det er der ingen skam i.

Vi vil ikke altid være alles kop te – og det er en naturlig del af livet, at vi udvikler os. Nogle gange er den udvikling bare så forskellig fra den, du har været nær med, at i ikke længere kan finde fælles grund.

Vi kan sagtens omgive os med folk der ser verden anderledes fra os

Der er intet galt i, at ikke være enige. Men i så fald skal begge parter være indstillet på, at i på nogle områder ser verden forskelligt, og at det skal være okay – uden at behøve at gøre den anden forkert.

Kan man ikke finde den enighed i, at det er okay at være forskellige, så vil der være venskaber og tætte relationer der falder fra.

Har du været igennem et identitetsskifte, og rydtet FULDSTÆNDIGT ud i gammel karma og vendt dit liv 180 grader – så sker det relationsskifte også i større grad. Uanset om det falder ud til den ene eller den anden side vil jeg have at du skal vide – at det er helt naturligt og helt okay. At det er helt i orden at sørge over gamle relationer, som du ikke kan tage med dig videre, men du kan sige tak for den tid i har haft sammen. Eller tak for den læring, oplevelsen har givet dig. Og vide, at hvis du lige nu oplever venner, familie eller tætte relationer som ikke forstår din udvikling – at det er helt naturligt, og en del af at udvikle sig. Jo hurtigere du udvikler dig, desto mere intenst vil du mærke den udskillelse og konfrontationer – og ja, det kan være skide hårdt.

Men som med alt andet, når noget forsvinder, bliver der plads til noget nyt som viber bedre til dig hvor du er LIGE NU.

Love, Zoey.

Leave a Comment: