Jeg er kaldet til at vente. For omkring to måneder siden forsøgte jeg at sælge et ‘gammelt’ forløb, som ikke længere er i allignment. Det forløb jeg har lavet, som har solgt mest, og hurtigst, og fordi jeg har en kæmpe drøm om at lave 100.000 kr (alene) på et enkelt forløb, så tænkte jeg – hey det gør jeg lige inden jeg skal føde.

Og dér lavede jeg den STØRSTE manifesteringsfejl, du overhovedet kan lave.
Du kan ikke sælge noget, som dit hjerte ikke er i. Hvis du prøver at sælge noget ude af allignment, så fejler det garanti-garanteret.

Dit produkt kan være fantastisk, men hvis energien ikke er der, så kan du ikke give det vinger

Det er en super god reminder, og rigtig god læring. Det er en tanke fra det gamle paradigme, at vi skal lave penge, at hvis vi ikke laver penge lige nu, så fejler vi. Hvis vi ikke GØR, HANDLER, BEVÆGER OS hele tiden, går vi i stå, og taber det hele på gulvet.

Jeg er Manifestor Generator og derfor er det en del af min personlighed, at jeg føler at jeg er nød til at handle – HELE tiden. Men hvis der er én ting jeg har lært igennem de sidste to år som SPIRITUEL selvstændig, så er det, at hvis den handling ikke er guidet af passion, af lidenskab og af INTUITION, så vil jeg kun samle håndører ind.

Give mama a break

Efter mit salg ‘floppede’ (okay, jeg endte med at tjene 40.000 kr – det er stadig et flot resultat, men det var ikke mit mål, og det var seriøst ikke i kortene, at det var der jeg skulle ligge mine æg) begyndte jeg virkelig at arbejde med mig selv.

Jeg gik ind i min daglige manifestations og spiritualitetsrutine, for at connecte mig med mit purpose her på jorden – og fik faktisk for første gang i mit liv, kontakt til nogle af mine ‘guides’.

Jeg spurgte “Hvad skal der ske? Hvad skal jeg gøre?” og svaret var lysende klart; slap the fuck af. Det er ikke endnu. Der kommer store ting din vej. Det er bare ikke endnu.

Og så kiggede jeg ned af min højgravide krop og tænkte – ja okay. Måske er det nu, jeg skal på barsel. Så. De sidste uger har jeg brugt på at færdiggøre mine projekter – og ikke sætte nyt over.

Og holy shit, hvor er det godt at jeg gjorde det.

For havde jeg sat et live forløb til salg, havde været nød til at give alle deres penge tilbage – fordi kun få uger efter, startede Coronakrisen.

Jeg tror på at du kan gøre meget som nybagt mama – og du behøver ikke at sætte livet på standby. Men hvis du får et ‘vent lige lidt smukke’ – så er det måske en rigtig god grund til det.

Så hvis du føler, at du ikke har fået den magiske idé endnu, så ro på. Det kan være, at du skal lære noget i den situation du er i lige nu, før du tager næste skridt. Du skal selvfølgelig ikke bare overgive dig til inaktivitet, bare fordi du er bange for at putte dit hjerte på trøjen, og risikere at fejle – fordi hvis du er bange for at fejle, så sker der ikke noget. Men nogengange så er der en god grund til at ikke springe ud i det hele på en omgang – og det er så nu du skal mærke efter – holder jeg mig tilbage af frygt, eller af et højere purpose?

Nogle gange er ikke-handling også handling.

Leave a Comment: